Η M-STAT, ως κορυφαίος Global Wholesale Business Messaging Provider, συμμετείχε με επιτυχία στο Wholesale World Congress (WWC) που διεξήχθη από τις 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2024 στη Μαδρίτη. Η εκδήλωση συγκέντρωσε ηγέτες του κλάδου και βασικούς παίκτες στον τομέα του Mobile Messaging, προσφέροντας μια ευκαιρία για συζήτηση ανερχόμενων τάσεων και καινοτομιών.
Στο περίπτερό μας, η M-STAT παρουσίασε τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει και στηρίζονται σε παγκόσμιες στρατηγικές συνεργασίες και άμεσες συνδέσεις με παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις premium λύσεις routing για SMS, Viber, Email, WhatsApp, RCS και Chatbots, σχεδιασμένες για να διασφαλίζουν άμεση και ασφαλή επικοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η ομάδα της M-STAT συζήτησε με τους ενδιαφερόμενους για τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, τονίζοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις εξελισσόμενες απαιτήσεις συνδεσιμότητας παγκοσμίως.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους διοργανωτές για την επιτυχία του WWC. Η M-STAT είναι στη διάθεση των ενδοαφερομένων να συνεχίσει αυτές τις συζητήσεις και να αναπτύξει συνεργασίες που προάγουν την αμοιβαία ανάπτυξη και επιτυχία.