Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η ομάδα της M-STAT συμμετείχε και φέτος με υπερηφάνεια στο Greece Race for the Cure®, τον θεσμό ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που επιστρέφει για 16η χρονιά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. Ο αγώνας διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ένωση Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού παγκοσμίως. Είναι η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και η δεύτερη μεγαλύτερη στη σειρά Race for the Cure® παγκοσμίως.
Με εκκίνηση από το Ζάππειο, φέτος υπήρχαν δύο νέες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και η δυνατότητα απομακρυσμένης συμμετοχής. Η ομάδα της M-STAT φόρεσε με ενθουσιασμό το συμβολικό T-shirt της εκδήλωσης, μαζί με αθλητικές τσάντες M-STAT, και περπάτησε ή έτρεξε από διάφορες τοποθεσίες, μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, την επιβίωση και τη αλληλεγγύη.
Είμαστε περήφανοι που με τη συμμετοχή μας στηρίξαμε αυτή την επιδραστική, ανθρωποκεντρική πρωτοβουλία και στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συμμετέχοντες!